Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Monastir Center, Monastir

Tuniský hotel Monastir Center - pohled na bazén

Hotel Monastir Center je položen asi 400 m od pláže Karaia Beach. Centrum města Monastir a historická část s mnoha nákupními možnostmi, restauracemi a kavárnami, leží asi 800 m od hotelu.

Příjemně zařízený městský hotel má asi 200 pokojů. Hostům je zde k dispozici recepce, výtah, restaurace, pizzerie, restaurace á la carte, bar, diskotéka a vnitřní bazén. Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a podložky jsou k dispozici za poplatek.

Ve svém volném čase si zde můžete zahrát stolní tenis. Probíhají zde také animační zábavné programy. Za poplatek si můžete objednat lázeň hammam, saunu nebo masáže. Pro děti je k dispozici dětský bazén.

Hotel nabízí ubytování v pokojích pro 1 – 3 osoby s koupelnou, balkónem, klimatizací (15.6.-15.9.), telefonem a satelitní televizí. Minibar je k dispozici na požádání a za poplatek. Rodinné pokoje pro 2 dospělé osoby a 2 - 3 děti mají patrové postele pro děti a skládají se ze dvou pokojů, které jsou propojeny dveřmi, jinak je vybavení stejné.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Monastir Center - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Personál hotelu byl velmi příjemný. Ačkoliv jsem dostala jiný než rezervovaný pokoj, tak jsem se zde cítila velice dobře a úplně jsem si tu odpočinula. Nabízeného programu se můžete, ale nemusíte zúčastnit. Svou příští dovolenou budu chtít určitě strávit opět zde.

Tunisko, Maroko na FB