Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Barcelo Carthage Thalasso, Gammarth

Tuniský hotel Barcelo Carthage Thalasso s bazénem, Gammarth

Hotel Barcelo Carthage Thalasso je položen přímo na široké pláži La Marsa-Gammart. Centrum hlavního města Tunis je vzdáleno asi 20 km.

Toto luxusní hotelové zařízení disponuje rozlehlou vstupní halou, bufetovou restaurací, 3 restauracemi á-la-carte (španělské, mezinárodní speciality a speciality z grilu), kavárnou, barem, barem Cote Mer s výhledem na bazén, dále vnitřním bazénem a kadeřnictvím. Dále je zde "vodní svět" s vnitřními a venkovními bazény a vodními atrakcemi, restaurací a barem.

Ve venkovních prostorách se nalézá rozsáhlý plavecký bazén se sluneční terasou a barem (lehátka a slunečníky jsou v ceně).
V areálu se nachází dva tenisové kurty, terapeutické centrum Thalasso, fitnesscentrum, sauna. Objednat si můžete koupel hammam a různé masáže. Tyto všechny služby jsou za poplatek.

Ubytováni budete v elegantních pokojích v orientálním stylu, které disponují koupelnou s fénem, samostatným WC, klimatizací, satelitní televizí, telefonem, minibarem (na vyžádání a za poplatek) a balkónem.

Jako formu stravování si můžete vybrat pouze snídaně, polopenzi nebo plnou penzi. Snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Tuniský hotel Barcelo Carthage - možnost ubytování
Geografie: 

Komentáře

Hotel je zařízen krásně, ale bez znalostí cizího jazyka pobyt nedoporučujeme.

Tunisko, Maroko na FB