Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Abou Sofiane, Port El Kantaoui

Tuniský hotel Abou Sofiane

Hotel Abou Sofiane se nachází přímo na písečné pláži. Přístav a městečko Port El Kantaoui, kde se nachází mnoho nákupních a zábavních podniků jsou vzdálené přibližně 1,5 km. 36-ti jamkové golfové hřiště v Port El Kantaoui se nachází cca 300 m od hotelu.

K zařízení tohoto stylového hotelu v arabsko-maurském stylu patří vstupní hala s recepcí a posezením, hlavní restaurace (nekuřácká), á-la-carte restaurace, bar s venkovní terasou, obchod se suvenýry a kadeřnictví, internetový koutek (za poplatek), noční klub, 2 výtahy, krytý bazén.

V prostorné zahradě se nachází sladkovodní bazén s integrovaným bazénem pro děti, sluneční terasa, poolbar. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži jsou zdarma, plážové osušky na kauci.
Pro děti je k dispozici miniclub (od 4 do 12 let), oddělený prostor v bazénu, dětské hřiště.

V ceně ubytování je půjčovna surfařského vybavení, kanoí, kajaků a šlapadel, 2 tenisové kurty, aerobic, step aerobic, vodní aerobic, fitness centrum, víceúčelové sportovní hřiště, lukostřelba, minigolf, plážový volejbal, vodní pólo, basketbal, šipky, stolní tenis a petanque. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní programy se show, tancem a živou hudbou.
Za poplatek jsou různé vodní sporty na pláži a biliárd, sauna a masáže.

Pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, klimatizací/topením (centrálně řízené), satelitní TV, trezorem (za poplatek), miniledničkou (na vyžádání, za poplatek) a balkónem.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, navíc mají palandu pro děti, balkón nebo terasu.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně do 11 hodin, odpolední káva, čaj, zákusky a přes den různé snacky, půlnoční občerstvení. 2x týdně se pořádají tématické bufety s tuniskými a italskými specialitami. 1x za pobyt je možnost večeře v à-la-carte restauraci (rezervace předem nutná). Místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 2 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Tuniský hotel Abou Sofiane s bazénem
Tuniský hotel Abou Sofiane - ubytování

Místo

Hotel Abou Sofiane

Komentáře

Pro rodiny s dětmi super hotel. Jídlo bylo velmi dobré, zvláště snídaně. Hotel se nachází přímo na písečné pláži. Bezvadná pláž s jemným pískem a asi 40-50 metrů široká. Po celý den byl hotel udržován v čistotě. Obsluhující personál byl super, hlavně k dětem byl velice přátelský.

Tunisko, Maroko na FB