Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sahara Douz, Douz

Tuniský hotel Sahara Douz v poušti

4-hvězdičkový hotel Sahara Douz se nachází na okraji palmového háje a na úpatí velké duny v poušti Sahara. Je postaven uprostřed bujné oázy s 300 palmami. Ať už cestujete sami nebo s rodinou, najdete na tomto místě veškerý komfort a soukromí, které vám vaši dovolenou jistě zpříjemní. Hotel leží jen 3 km od centra města Douz, 120 km od letiště Tozeur, 100 km od Matmaty a 150 km od Ksar Ghilane.

Hotel byl postaven v roce 1990 a následně rekonstruován v roce 2008. Dnes k ubytování nabízí 155 pokojů a dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, bezpečnostní schránky, výtah, bezdrátový přístup k internetu (za poplatek), nekuřácké restaurace s mezinárodní i místní kuchyní, salonek / bar, pool bar, maurská kavárna, TV místnost a konferenční místnost, směnárna.

Ve venkovní zahradě je k dispozici plavecký bazén se sluneční terasou a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma.
Za poplatek je wellness centrum s vnitřním bazénem, saunou, parními lázněmi, relaxační místností. Zpoplatněné jsou také masáže a jiné procedury.

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén, písečné duny nebo na palmové háje.
K dispozici jsou také rodinné pokoje a suity.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy i večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Sahara Douz - pokoj
Hotel Sahara Douz - bazén

Místo

Hotel Sahara Douz 33° 26' 8.5956" N, 9° 1' 15.2184" E
Location

Tunisko, Maroko na FB