Jste zde

Domů » Maroko

Hotel Riu Tikida Dunas, Agadir

Marocký hotel Riu Tikida Dunas

4-hvězdičkový hotel Riu Tikida Dunas se nachází přímo u kilometry dlouhé písečné pláže, od které je oddělen jen plážovou promenádou. Centrum turistické oblasti Agadir je vzdálené asi 15 minut pěší chůzí, nejbližší nákupní možnosti jsou jen asi 5 minut daleko.

Hotelový komplex se skládá z 2-patrové hlavní budovy a několika vedlejších budov. K ubytování nabízí 406 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní prostor s lobby barem, bary, hlavní restaurace (nekuřácká) marocká restaurace, internetové připojení WLAN.

V rozsáhlé zahradě se nacházejí 2 bazény se sladkou a 1 bazén s mořskou vodou, sluneční terasa, poolbar a snackbar. Vyhřívaný krytý bazén (od října do dubna) je s mořskou vodou. Ručníky, lehátka a slunečníky jsou u bazénu a na vyčleněné části pláže k zapůjčení zdarma.
Pro nejmenší hosty je určen miniclub "RiuLand" (4 - 12 let) s denním zábavným programem, dětské hřiště, minidisco, vyhřívaný dětský bazén.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty, stolní tenis, víceúčelové sportovní hřiště (písečný povrch), posilovna, aerobik, vodní aerobik, plážový volejbal, plážový fotbal, basketbal, šipky, boccia. Využít můžete také wellness centrum s vyhřívaným bazénem s mořskou vodou. Hotel denně pořádá animační programy a živou hudbu.
Za poplatek je půjčovna kol a jízda na koni, vodní sporty na pláži, masáže a kosmetické procedury ve wellness centru.

Prostorné a vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou a odděleným WC, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací, telefonem, televizí, malá ledničkou, trezorem, balkónem nebo terasou. Za příplatek možnost pokoje s výhledem na moře.
Rodinný pokoj se skládá ze dvou dvoulůžkových pokojů, propojených dveřmi.
V nabídce jsou také prostorné apartmány s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně do 12 hodin, po celý den lehké občerstvení, odpolední káva a koláč. 2x týdně se koná tématická večeře. Možnost výběru marocké kuchyně nebo grilování (nutná rezervace předem). Výběr z místních a mezinárodních alkoholických a nealkoho nápojů od 10:30 do 24:00 hodin ve všech barech a restauracích hotelu.

(údaje jsou z roku 2011)

Marocký hotel Riu Tikida Dunas s bazénem
Marocký hotel Riu Tikida Dunas s vnitřním bazénem
Marocký hotel Riu Tikida Dunas s pláží
Marocký hotel Riu Tikida Dunas - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Riu Tikida Dunas 30° 23' 54.2508" N, 9° 35' 50.2224" W

Komentáře

Celkově velmi velký a kvalitní hotel v nádherným bazénem! Bohatý výběr jídel. Ve večerních hodinách můžete posedět, poslouchat různé hudebníky v lobby baru a zakončit den lahodným nápojem. K našemu překvapení byly alkoholické a nealkoholické koktejly v ceně. Bohužel jen pláž nedpovídala našemu očekávání. I když je písečná, je téměř celý úsek pláže skalnatý, plný oblázků. Bazén je velmi prostorný a krásný, s několika mosty a krásným ostrovem.
Location

Tunisko, Maroko na FB