Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mövenpick, Gammarth

Tuniský hotel Mövenpick

5-hvězdičkový hotel Mövenpick se nachází na klidném místě, přímo u písečné pláže, obklopené zahradami. Z hotelu je krásný výhled na záliv Gammarth a modro-bílé domy malebného městečka Sidi Bou Said.

Nejbližší nákupní a zábavní příležitosti najdete v bezprostřední blízkosti hotelu, během 10 minut pěší chůze se dostanete do La Marsy. Centrum hlavního města Tunis je vzdálené asi 15 km, letiště cca 10 km.

Tento boutique hotel známého hotelového řetězce nabízí k ubytování 117 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí a s posezením, internetové připojení WLAN, hlavní restaurace, 3 á-la-carte restaurace (mezinárodní, středomořská a marocká kuchyně), koktejlový bar, kavárna, wellness s krytým bazénem.

Ve venkovní části najdete plavecký bazén s oddělenou částí pro děti a se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je wellness centrum s posilovnou a s tureckou lázní, tenis. Hotel příležitostně pořádá večery s živou hudbou.

Za příplatek je krytý bazén, sauna, whirlpool a masáže, salón krásy, jízda na koni, vodní sporty na pláži, 18-ti jamkové golfové hřiště v blízkosti hotelu.

Stylové a elegantně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, LCD TV s plochou obrazovkou, internetem Wi-Fi, kávovarem, minibarem, trezorem, terasou nebo balkónem s výhledem na moře nebo do zahrady.

Pokoje Deluxe mají stejné vybavení, ale jsou prostornější, určené pro 2 dospělé a 1 dítě.

Junior suity mají také podobné vybavení, ale navíc moderní a prostorný obývací prostor, balkón s výhledem na moře.

Suity Ambassadeur jsou ještě více prostornější a mají navíc rozlehlou terasu.

Stravování: Snídaně formou bufetu. Za příplatek jsou možné obědy a večeře, restaurace "Horizon" nabízí mezinárodní kuchyni, restaurace "Breeze" středomořskou kuchyni a "El Omnia" speciality marocké kuchyně.

(údaje jsou z roku 2012)

Tuniský hotel Mövenpick se vstupní halou
Tuniský hotel Mövenpick s bazénem
Tuniský hotel Mövenpick s terasou
Tuniský hotel Mövenpick - ubytování

Místo

Hotel Mövenpick, Gammarth 36° 53' 36.5568" N, 10° 19' 14.502" E
Location

Tunisko, Maroko na FB