Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mediterranee Thalasso Golf, Hammamet

Tuniský hotel Mediterranee Thalasso Golf

Tříhvězdičkový hotel Mediterranee Thalasso Golf leží přímo u krásné pláže s jemným pískem. Centrum města Hammamet je vzdálené asi 3 kilometry, spoustu restaurací, barů a dalších zábavních a nákupních příležitostí najdete v bezprostřední blízkosti hotelu.

Oblíbený, moderní hotel nabízí k ubytování 339 pokojů ve 2 patrech. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí (trezory k pronajmutí), internetový koutek (za poplatek), bezdrátové připojení WLAN (zdarma), lobby bar, maurská kavárna, hlavní restaurace.

V rozsáhlé a udržované zahradě se nacházejí bazény s mořskou vodou i sladkou vodou, částečně zastřešená sluneční terasa. Slunečníky, lehátka a podložky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky jsou za poplatek.
Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici dětský bazén a hřiště.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), plážový volejbal, fotbal, stolní tenis, minigolf, aerobik a vodní gymnastika, nemotorizované vodní sporty na pláži (v závislosti na počasí). Hotel přes den i večer pořádá sportovní a zábavní program, tance a show.
Za poplatek je wellness centrum "Biorivage" (od 16 let) s fitness, hamamem, jacuzzi a saunou, kosmetickými procedurami. Golfové hřiště Golf Citrus v Hammametu je vzdálené asi 10 km.

Jednoduše zařízené pokoje jsou vybavené sprchovým koutem a WC, klimatizací, telefonem, satelitní TV, balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje jsou vybavené stejně, ale jsou větší, mají manželskou postel a 2 samostatná lůžka, opticky oddělené posuvnými dveřmi. Maximální obsazenost 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, v 16:00-17:00 hodin káva/čaj, snacky, pizza, koláče a zmrzlina, nealkoholické nápoje od 10:00-24:00 hodin, místní víno ​​a pivo, ostatní alkoholické nápoje jsou za poplatek.

(údaje jsou z roku 2011)

Tuniský hotel Mediterranee Thalasso Golf - ubytování
Tuniský hotel Mediterranee Thalasso Golf s bazénem

Místo

Hotel Mediterranee Thalasso Golf 36° 24' 20.5992" N, 10° 38' 38.8248" E

Komentáře

Byla to perfektní dovolená, palmová zahrada, bazén a okolí byly velmi čisté, panovala tu přátelská atmosféra. Vzhledem k tomu, že hotel je starší, zařízení je někdy poněkud zchátralé. Přesto se tu člověk cítí velmi pohodlně.
Location

Tunisko, Maroko na FB