Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Averroes, Hammamet

Tuniský hotel Iberostar Averroes u moře

Hotel Iberostar Averroes se nachází u dlouhé písečné a hotelové pláže, přímo na plážové promenádě. Nejbližší restaurace a obchody jsou ve vzdálenosti do 200 m. Město Hammamet je vzdálené asi 12 km, kam se pohodlně dostanete pomocí taxi. Transfer z letiště Enfidha trvá asi 30 minut.

Moderní hotelový komlpex nabízí k ubytování 256 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtahy, internetový koutek (za poplatek), nekuřácká restaurace s terasou, tématická restaurace, snack bar, různé bary, maurská kavárna a obchody.

V udržované zahradě se nachází bazén s odděleným dětským bazénem. Lehátka, podložky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci.
Pro děti je také k dispozici mini club (4-12 let) a dětské hřiště.

V ceně ubytování je aerobic, plážový volejbal, lukostřelba, stolní tenis, 1 hodina tenisu denně, 1 hodina zapůjčení kajaku, šlapadel a plachtění, krytý bazén (otevřen do 30.04.). Hotel pořádá pravidelné animace a večerní show.
Za poplatek je biliárd, fitness, katamarán, tenis, plachtění, surfování, vodní lyžování, wellness centrum s tureckými lázněmi, masáže a sauna.

Pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem, samostatným WC, miniledničkou, klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, vysoušečem vlasů, balkónem nebo terasou. Možná rezervace pokoje s výhledem na moře.
Prostornější junior suity mají venkovní posezení a výhled na moře.
Pokoje Premium jsou umístěné v horních patrech.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně 10:00 – 11:30 hodin, občerstvení 14:00 – 17:00 hodin, káva, čaj a koláč 16.00 - 18.00 hodin, půlnoční snack. 1x za pobyt je možnost večeře v restauracích hotelu Iberostar Chich Khan, Belisaire & Thalasso a Solaria (nutné rezervace předem). Místní alkoholické a nealko nápoje 10:00 – 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Tuniský hotel Iberostar Averroes s bazénem
Tuniský hotel Iberostar Averroes - ubytování

Místo

Hotel Iberostar Averroes 36° 21' 41.706" N, 10° 32' 0.4704" E
Location

Tunisko, Maroko na FB