Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ezzahra Dar Tunis, Tunis

Tuniský hotel Ezzahra Dar Tunis

Poloha

3-hvězdičkový hotel Ezzahra Dar Tunis se nachází přímo u pláže, asi 15 km od staré části hlavního města Tuniska.

Nejbližší restaurace a obchody jsou v docházkové vzdálenosti asi 2 kilometrů, stejně jako vlakové nádraží Ezzahra - město. Vzdálenost od letiště Tunis Carthage je přibližně 20 km.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 131 pokojů na dvou podlažích, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, konferenční místnost a TV místnost, bufetová restaurace a á-la-carte restaurace, tři bary, pool bar a kavárna, prádelna a počítač s připojením k internetu jsou za příplatek.

Hotel má dva plavecké bazény a dva samostatné dětské bazény. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště. Pro dospělé je za poplatek je solárium, jízda na koni, různé sportovní nabídky a vodní sporty od místních provozovatelů na pláži.

Ubytování

Jednoduše zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 20 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, telefonem, televizí se satelitním příjmem, trezorem (za poplatek), topením a klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na moře nebo do zahrady.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Tuniský hotel Ezzahra Dar Tunis s bazénem
Tuniský hotel Ezzahra Dar Tunis - ubytování

Místo

Hotel Ezzahra Dar Tunis 36° 44' 27.4416" N, 10° 19' 24.852" E
Location

Tunisko, Maroko na FB