Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel El Mouradi, Gammarth

Turecký hotel El Mouradi Gammarth

Hotel El Mouradi Gammarth se nachází přímo u moře, obklopený mnoha eukalypty a akáciemi. K dlouhé písečné pláži se dostanete přes klidnou příjezdovou cestu. Město umělců Sidi Bou Said a ruiny Kartága se nacházejí asi 8 km od hotelu, hlavní město Tunis cca 12 km. Golfové hřiště "Carthage" je vzdálené přibližně 5 km.

Tento pěkný a komfortní hotel nabízí k ubytování více než 500 pokojů, rozdělených do 2 pater. Dále k jeho zařízení patří elegantní vstupní hala s recepcí, výtah, internet (za příplatek), výtah, bufetová restaurace,restaurace à-la-carte, pizzerie, několik barů, maurská kavárna, butik, obchod se suvenýry, kadeřnictví, diskotéka.

V udržovaném venkovním prostoru se nachází sladkovodní bazén se sluneční terasou a poolbar. Použití lehátek a slunečníků je pro ubytované hosty zdarma, podložky jsou za poplatek, plážové ručníky k zapůjčení na kauci.

V ceně ubytování je krytý bazén, tenisový kurt, minigolf, aerobic, stolní tenis, lukostřelba, plážový volejbal. Pro děti je k dispozici miniclub (5-12 let), samostatný dětský bazén a hřiště.
Za poplatek je biliárd, posilovna, sauna, turecké lázně, whirlpool a moderní thalasso-terapeutické centrum, různé vodní sporty a jízda na koni od místních provozovatelů.

Komfortní pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, minibarem (na vyžádání a za poplatek), klimatizací (sezónní), balkónem nebo terasou.
Junior suity (1-3 osoby) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a opticky rozdělené.
Apartmány (2-4 osoby) jsou také stějně vybavené a prostornější než pokoje.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně formou bohatého bufetu, obědy a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel El Mouradi Gammarth s restaurací
Turecký hotel El Mouradi Gammarth s bazénem
Turecký hotel El Mouradi Gammarth - ubytování

Místo

Hotel El Mouradi, Gammarth 36° 55' 16.0248" N, 10° 17' 19.4028" E

Komentáře

V hotelu Mouradi Gammarth to bylo opravdu skvělé, moc se nám tu líbilo. Jídlo bylo bohaté a chutné, vše bylo čerstvé. Personál byl velmi přátelský a celkově můžu hotel jen doporučit.
Location

Tunisko, Maroko na FB