Jste zde

Domů » Tunisko

Hotel Aldiana Tunesien, Nabeul

Hotel Aldiana Tunesien s venkovním bazénem

Hotelové klubové zařízení Aldiana Tunesien se nachází mezi městem Nabeul a letoviskem Hammamet, přímo na pozvolna se svažující písčité pláži. Letiště Monastir je odsud vzdáleno asi 120 km.

Domky klubového zařízení jsou postavené v maurském stylu. Jsou natřeny bílým vápnem
a jsou průchozí. V prostorách hotelové zahrady se nachází dva plavecké bazény, jeden z nich je vyhřívaný. Kolem rostou hojně palmy.

Lehátka a slunečníky jsou Vám u bazénů i na pláži k dispozici zdarma. V prostorách recepce můžete zdarma využít mezinárodního bezdrátového připojení. Dále je zde divadlo, boutique, noční klub, hlavní restaurace, restaurace na pláži, zahradní restaurace a bary. V restauraci si můžete objednat různé gastronomické speciality.

Nudit se určitě nebudete. Během dne i večera je možné zapojit se do různých zábavných programů. V nabídce jsou také různé sportovní aktivity. Navštívit můžete fitnesscentrum, zacvičit si aerobik. Zahrát si zde můžete tenis, plážový volejbal a procvičit si golf na zkušebním hřišti. Využijte nabídky wellness centra se saunou, vnitřním bazénem a odpočinkovou zahradou. V nabídce jsou také kosmetické služby, masáže a Thalasso terapie (za poplatek).

Děti od 2 do 6 let se mohou denně bavit v dětském klubu Flipper. Pro děti jsou připraveny i speciální obědy a večeře. V prázdninovém období najdou v klubu Delfíni zábavu i starší děti ve věku 7 až 17 let.

Ubytování je v dvoulůžkových pokojích, které mají koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, klimatizaci, televizi, telefon, sejf, malou ledničku a balkón nebo terasu. Dvoulůžkové pokoje mohou být rezervovány i jako jednolůžkové.

Stravování je formou all inclusive. Snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bohatého bufetu. V odpoledních hodinách je k dispozici občerstvení. V barech si můžete objednat různé místní alkoholické i nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Aldiana Tunesien - pohled směrem k moři a pláži
Geografie: 

Komentáře

Byli jsme velmi spokojeni a přijedeme příští podzim rádi do tohoto nebo i do jiného Aldiana- klubu zase. Přijeli jsme ve skupině s dalšími lidmi a všichni včetně dětí jsme si přišli na své. Při jídle byla k dispozici v karafách pouze voda z kohoutku, která byla sice pitná, ale byl v ní cítit chlór. Minerálka nebyla na rozdíl třeba od vína servírována. Nosili jsme si k jídlu tedy vodu odjinud. Tím byl pro nás problém vyřešen. Animační program byl velice příjemný. Koupat jsem se mohli v jednom vyhřívaném a v jednom nevyhřívaném bazénu. Přímo u bazénu je bar se stoly a s dostatečným množstvím lehátek. Děti tak můžete nechat hrát si ve vodě a přitom si vychutnávat svůj nápoj. K dispozici jsme měli vždy čisté osušky, které jsme používali u bazénu i na pláži.

Tunisko, Maroko na FB